Главная » Статьи » Кулинарна тетрадка

Пълнени филийки
Продукти за 2 бр.: Две филии хляб; по около 50 грама шпек салам, сирене и кашкавал, 2 яйца, около половин чаена чаша настъргани или пасирани домати (посолени), чубрица за поръсване, 1 с.л олио, 2 с.л. краве масло

В средата на филийките се изрязва дупка. Яйцата се разбиват леко, смесват се със сиренето, кашкавала и салама (нарязани на дребни кубчета). Трябва да се получи гъстичка смес. В тефлонов тиган се загряват олиото и маслото. Филийките се натопяват в доматите за бързо (да не поемат много домати) и се слагат в загрятата мазнина. В дупката се изсипва сместта. Когато се зачервят добре и пълнежът се стегне, се обръщат от другата страна. Изваждат се и се поръсват с чубрица. Бързи, лесни и мнооого вкусни!

Категория: Кулинарна тетрадка | Добавил: jivi (23.02.2009) | Автор: Илияна W
Просмотров: 917 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]