Главная » Статьи » Кулинарна тетрадка |
Руло Стефани
Необходими продукти:
За плънката:
Каймата се омесва с яйцето, магданоза и чубрицата и се оставя да отлежи 10 минути. Морковите се варят в подсолена вода 10 минути и се нарязват на пръчици. Трите яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на половинки. Каймата се поставя върху алуминиево фолио или влажна кърпа и се разстила в овална форма с дебелина 1 см. В единия край се редят моркови, яйца и нарязана на ивички кисела краставичка. Чрез повдигане на кърпата внимателно се оформя руло. Поставя се в тава, така че да лежи върху страната, където е затворено. В тавата се наливат олиото и малко вода. Пече се 45-50 минути в предварително загрята на 180 С фурна. Поръсва се с кашкавал и се запича още 10 минути. | |
Просмотров: 1169 | |
Всего комментариев: 0 | |